NEEM CONTACT MET ONS OP

OVER ONS

Even voorstellen wij zijn Mariëlle Frijters-Stuit en Marco Stuit. Wij hebben al bijna 30 jaar golden retrievers. Wij wonen in t Brabantse Erp met al onze goldens. Onze enorme liefde voor de golden retriever heeft ons doen besluiten om onze droom waar te maken en een golden kennel te beginnen. Sam’s Golden World.

In 1995 kwam onze 1e golden bij ons wonen. We noemden hem Sam. Een reu uit een nestje van 13. Een mooie licht blonde reu met een golden karakter. Gefokt op het lieve karakter en tevens een zeer goede gezondheid. Lief voor ons gezin maar toch ook wel heel waaks. Onze eerste Sam is 11 jaar geworden. Hij heeft voor altijd een plaatsje in ons hart.
In 2006 hebben wij onze 2e golden aangekocht. We hebben ook onze 2e golden de naam Sam gegeven.
Wij gunden onze lieve Sam een mooi golden vriendje en daarom besloten wij in 2013 een 3e reu aan te kopen (een pup van Sam’s lieve zus Sarah). We hebben Sam’s neefje Cooper genoemd. Voluit heet hij Zone Free Zidane Cooper. Hij is onze eerste dekreu.
In april 2018 hebben wij ons eerste teefje mogen verwelkomen. Wederom licht van kleur. We hebben haar Haley genoemd naar de helaas veel te vroeg overleden golden van een lieve vriendin in Kirkland.
Zij zal samen met onze reu Cooper zorgen voor het eerste nestje golden puppies.
Op 16 november 2018 is ons 2e teefje geboren. We hebben haar Sarah genoemd naar het zusje van Sam en de moeder van Cooper. Sarah is in januari 2019 bij ons komen wonen.

Helaas is er maar 1 nadeel aan het hebben van honden en dat is dat je op een gegeven moment afscheid moet nemen van je grootste vriend. 20 november 2018 hebben we de moeilijkste keuze moeten maken en hebben we Sam in laten slapen. Zijn hartje kon het niet meer aan. Bijna 12,5 jaar is onze grootste vriend geworden. Omdat Sam zo’n bijzonder maatje voor mij was, hebben we onze kennel naar Sam genoemd. Om hem altijd te blijven herinneren.
Al onze goldens groeien in huiselijke kring op en wij maken geen gebruik van binnenhokken of buitenrennen. Onze goldens leven allemaal bij ons in huis. Wij zullen ze de eerste 2 maanden van hun golden leventje op sociaal vlak al het nodige bijbrengen.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een pup stuur ons dan een uitgebreide mail met uw adresgegevens en telefoonnummer. Wij willen graag alvast een 1e indruk van u krijgen. Hoe is uw gezinssamenstelling, woonsituatie en werk. Wij reageren altijd op uw mail en als wij na het lezen van uw mail denken dat een pup bij u een gouden mandje krijgt zullen wij u uitnodigen om kennis te komen maken met onze honden en ons.

Wij zijn zeer selectief in het uitzoeken van de toekomstige puppy eigenaren.

Onze golden retrievers en pups zijn volwaardige gezinsleden en zij verdienen een gouden mandje voor hun verdere leven.

MEET OUR GOLDENS

ONZE HONDEN

Op dit moment hebben wij 8 golden retrievers.

Reuen: Cooper, Sam en Tommy.

Teven: Haley, Sarah, Emmy, Mabel en Nica

LEES MEER

SEM

Emmy en Sam zijn de trotse ouders geworden van reutje Sem

DE EERSTE 8 WEKEN

De 1e 8 weken van hun golden leventje zullen wij de nieuwe baasjes op de hoogte houden dmv verhalen foto’s en filmpjes. Met deze nieuwe baasjes is al eerder uitgebreid kennis gemaakt. Tussen de 5 en 6 weken mogen de nieuwe baasjes kennis komen maken met de puppies. Wij zullen in deze 1e 8 weken een begin maken met het socialiseren van de pups en zindelijkheidstraining doen. Vanaf 8 weken vliegen de pups uit……